Voittaja Puppy Show 2024 / Anmälan

Anmälningsavgifter 2024

Senast 15.1016.10–5.116.11–13.11
Valp*55 €55 €55 €

*serviceavgift tillkommer vid anmälan.

OBS! Maximiantalet hundar som kan delta på denna valputställning har begränsats till 900 hundar.

En hund som inte har anmälts till utställningen får inte komma på utställningsområdet.

Passertillstånd för hundar som har anmälts till bara en utställning, men som behöver passertillstånd till utställningsområdet också en annan dag, kan köpas under evenemanget vid Messukeskus norra ingång. Passertillståndet kostar 10 €. Obs! Hunden ska vara vaccinerad i enlighet med Finska Kennelklubbens vaccinationsbestämmelser.

Anmälan kan inte återkallas efter att anmälan jämte betalning har tillställts utställningsarrangören, även om anmälningstiden inte ännu hade gått ut.

Anmälan

Anmälan till utställningen är möjligt endast via online-anmälningssystemet.

Hundens tävlingsnummer och informationsbrevet för utställare skickas endast elektroniskt. Utställningspost skickas inte per post.

Onlineanmälan betalas i nätbanken eller med kreditkort i samband med anmälan enligt programmets instruktioner.

Läs instruktionerna innan du anmäler, tack!

Endast de hundar, vars anmälningsavgift har betalats och onlineanmälan till utställningen gjorts senast 13.11.2024 eller före maximiantalet hundar på utställningen har uppnåtts, kan delta i utställningen.

Du får en anmälningsbekräftelse till din e-post inom en timme efter anmälan. Om du inte får en bekräftelse, kontakta Showlinks kundtjänst direkt. Kontrollera att hundens uppgifter och tävlingsklass är riktiga i bekräftelsen.

Övriga upplysningar

Genom att anmäla sin hund till utställningen förbinder sig utställaren att följa Finska Kennelklubbens gällande utställningsregler och kompletterande direktiv samt Finska Kennelklubbens vaccinationsbestämmelser. Se regler och vaccinationsbestämmelser här.

Frågor om anmälningar? Ta kontakt:

Showlink Oy, vardagar kl. 11–17
e-post: info@showlink.fi
tfn +358 9 8873 0320