Voittaja Puppy Show 2024 / Ilmoittautuminen

Ilmoittautumismaksut 2024

15.10. mennessä16.10.-5.11.6.11.-13.11.
Pentu*55 €55 €55 €

*Ilmoittautumisista peritään lisäksi palvelumaksu.

Huom! Tähän pentunäyttelyyn osallistuvien koirien määrä on rajattu 900 koiraan.

Turistikoirien (koirien, joita ei ole ilmoitettu näyttelyyn) tuominen näyttelyalueelle on kielletty.

Koiralle, joka on ilmoitettu vain yhteen näyttelyyn, mutta tarvitsee kulkuluvan näyttelypaikalle myös toisena tapahtumapäivänä, voi ostaa kulkuluvan toiselle näyttelypäivälle. Kulkulupia myydään tapahtuman aikaan Messukeskuksen pohjoisella sisäänkäynnillä. Huom! Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

llmoittautumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun se maksuineen on toimitettu näyttelynjärjestäjälle, vaikka ilmoittautumisaika ei olisi vielä mennyt umpeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn on mahdollista vain internetissä.
Numerolappu ja aikataulukirje toimitetaan näytteilleasettajille ainoastaan sähköisesti. Näyttelypostia ei lähetetä postitse.

Huom! Internetilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaan.

Lue ohjeet ennen kuin aloitat ilmoittautumisen, kiitos!

Ainoastaan ne koirat, joiden ilmoittautumismaksu on maksettu ja ilmoittautuminen näyttelyyn tehty netti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta viimeistään 13.11.2024 tai ennen kuin näyttelyn enimmäiskoiramäärä on tullut täyteen, voivat osallistua näyttelyyn.

Online-ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi noin tunnin kuluessa. Jos et saa vahvistusta, ota välittömästi yhteyttä Showlinkin asiakaspalveluun. Tarkista vahvistuksesta koirasi tiedot ja kilpailuluokka.


Muuta tietoa

Ilmoittaessaan pentunsa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Katso säännöt ja rokotusmääräykset täältä.

Pentunäyttelyilmoittautumisia koskevat tiedustelut

Showlink Oy, arkisin klo 11–17
e-mail: info@showlink.fi
puh. (09) 8873 0320