Voittaja 2024 / Anmälan

Anmälningsavgifter 2024

 Senast 15.1016.10–5.116–13.11
1:a hund*62 €75 €85 €  
2:a osv. hund (samma ägare)  57 €70 €85 €  
Inhemska raser*55 €55 €85 €

* serviceavgift tillkommer vid onlineanmälan.
* karelsk björnhund, lapsk vallhund, finsk stövare, finsk lapphund och finsk spets

En hund som inte har anmälts till utställningen får inte komma på utställningsområdet.

Passertillstånd för hundar som har anmälts till bara en utställning men som behöver passertillstånd till utställningsområdet också en annan dag kan köpas under evenemanget vid Messukeskus norra ingång. Passertillståndet kostar 10 €. Obs! Hunden ska vara vaccinerad i enlighet med Finska Kennelklubbens vaccinationsbestämmelser.

Anmälan kan inte återkallas efter att anmälan jämte betalning har tillställts utställningsarrangören även om anmälningstiden inte ännu hade gått ut, med undantag av återkallelse av anmälan pga. domarändring.

Anmälan

Anmälan till utställningen är möjligt endast via online-anmälningssystemet. Hundens tävlingsnummer och informationsbrevet för utställare skickas endast elektroniskt. Utställningspost skickas inte per post.

Onlineanmälan betalas i nätbanken eller med kreditkort i samband med anmälan enligt programmets instruktioner.

Anmälning av hundar till nedsatt pris (samma ägares 2:a osv. hund) förutsätter att alla hundar anmäls under samma anmälningsession. Rabatt för samma ägares 2:a osv. hund ges endast på normallprissatta anmälningar (inte vid anmälan av inhemska raser). Som samma ägare tolkas den person som angetts som ägare av anmälningssessionens första hund.

Läs instruktionerna innan du anmäler, tack!

Endast hundar för vilka anmälningsavgift har betalats och onlineanmälan gjorts senast 13.11.2024 kan delta i utställningen.

Du får en anmälningsbekräftelse till din e-post inom en timme efter anmälan. Om du inte får en bekräftelse, kontakta Showlinks kundtjänst direkt. Kontrollera att hundens uppgifter och tävlingsklass är riktiga i bekräftelsen.

Övriga upplysningar

Vid anmälan av hund i utländskt register i championatklass ska bekräftelse på championat bifogas till anmälan. Vid anmälan av hund i utländskt register i bruksklass ska ett WCC (Working Class Certificate) bifogas till anmälan. Hunden flyttas till öppen klass om championatbekräftelse eller WCC saknas.

Genom att anmäla sin hund till utställningen förbinder sig utställaren att följa Finska Kennelklubbens gällande utställningsregler och kompletterande direktiv samt Finska Kennelklubbens vaccinationsbestämmelser. Se regler och vaccinationsbestämmelser här.


Frågor om anmälningar? Ta kontakt:

Showlink Oy, vardagar kl. 11–17
e-mail: info@showlink.fi
tfn (09) 8873 0320