Messukeskus Helsingfors 18–19.12.2021

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

För besökare

Koiramessut erbjuder mycket att se och uppleva för hela familjen den 18 och 19 december 2021 i Messukeskus, Helsingfors. Välkommen till Finlands största hundevenemang!

Något för alla hundvänner

Funderar du på att skaffa hund? Då ska du passa på att besöka Koiramessut för att bekanta dig med olika raser och diskutera med hundexperter om valet av ras och god hundhållning. Du kan också komma på mässan för att klappa hundar – på plats finns Finska Kennelklubbens kompishundar som älskar att bli gosade! För hundägare erbjuder mässan massor med tips för bland annat aktivering av hund och olika hundsporter.

Vi öppnar biljettförsäljningen för publiken för publiken i månadsskiftet september–oktober.

Låt oss tillsammans ta hand om hälsosäkerheten på Koiramessut

På Koiramessut följer vi myndighetsbeslut vad gäller evenemangets hälsosäkerhet. Vi rekommenderar att man deltar i evenemanget endast om man är alldeles frisk och symtomfri samt gärna fullvaccinerad. Vi rekommenderar också användning av Coronablinkern.

Om det nationella coronapasset kommer i bruk före Koiramessut så använder vi den på evenemanget. Vi ger noggrannare anvisningar till utställare och deltagare före evenemanget och aktuell information finns alltid på denna webbplats. Vid behov kan användning av kirurgiska mun- och nässkydd eller FFP2-masker förutsättas av deltagare.

Messukeskus fick, som det första nordiska evenemangshuset, erkänsla för exemplariskt arbete för coronasäkerhet med ett COVID-19-certifikat. Certifikatet har beviljats av det internationella certifierings- och konsultationsföretaget SAFE Asset Group, som specialiserar sig på säkerheten av kommersiella lokaler. Institutet för hälsa och välfärd THL har tagit fram en tabell för bedömning av coronarisken vid olika evenemang. Enligt tabellen har mässor, där arrangemang har gjorts för att minska kontakter, klassificerats som evenemang med låg risk.

Bekanta dig i förväg med Messukeskus säkerhetsinstruktioner. Mera information om evenemangssäkerhet på Messukeskus hittas här (på finska).