Ilmoittaudu kehätoimitsijaksi

Kennelliitto etsii Koiramessujen yhteydessä järjestettäviin koiranäyttelyihin kehätoimitsijoita. Ilmoittautua voivat kaikki pätevöidyt kehätoimitsijat sekä kurssin käyneet kehätoimitsijaharjoittelijat.

Ilmoittaudu Koiramessuille kehätoimitsijaksi

Näyttelyissä on käytössä online-tulostallennus. Tulostallennuksen voi hoitaa omalla tabletilla mutta Kennelliitolla on myös tabletteja. Voit siis hyvin ilmoittautua, vaikka sellaista et omistaisikaan.

Arvostelut kirjoitetaan pääsääntöisesti sähköisesti. Huomioi kuitenkin, että jatkojohtojen vetäminen kehiin on ehdottomasti kielletty, joten sähköä ei kehiin ole saatavilla. Mikäli käytössäsi ei ole omaa kannettavaa tietokonetta sekä siihen varavirtaa, arvostelut voi kirjoittaa myös käsin.

Kennelliitto korvaa kehätoimitsijoille matkakulut. Matkalaskua varten muistutamme jo nyt, että kaikista matka- ja parkkilipuista tulee ottaa talteen kuitit! Kuitiksi hyväksytään myös esimerkiksi matkapuhelimella otettu kuva kuitista.
Pääkaupunkiseutulaisten, joiden matka kotoa näyttelypaikalle on alle 15 km, tulee varata mukaan verokortti tai sen kopio matkalaskun liitteeksi päivärahakorvauksen maksamista varten. Toivomme julkisten kulkuneuvojen tai kimppakyytien käyttöä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta omalla autollaan tulevan tulee sopia matkanteosta erikseen Kennelliiton kanssa. 

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta majoitustarpeestasi. Ilmoitathan myös mahdolliset huonekaveritoiveesi.

Huom! Mikäli haluat toimia kehätoimitsijana pentunäyttelyissä, ilmoita tästä lomakkeen kohdassa ”Muuta, mitä haluat saattaa tietoomme”.

Tervetuloa kehätoimitsijaksi Koiramessujen näyttelyihin!


Tiedustelut ja lisätietoja
Showlink Oy, Tuula Laitinen
kehatoimitsija@kennelliitto.fi