Voittaja 2024 / Ilmoittautuminen

Ilmoittautumismaksut 2024

 15.10. mennessä16.10.–5.11.6.–13.11.  
1. koira62 €75 €85 €  
2. jne koira (sama omistaja)  57 €70 €85 €  
Kotimaiset rodut*55 €55 €85 €

* Ilmoittautumisista peritään lisäksi palvelumaksu
* Karjalankarhukoira, lapinporokoira, suomenajokoira, suomenlapinkoira ja suomenpystykorva

Turistikoirien (koirien, joita ei ole ilmoitettu näyttelyyn) tuominen näyttelyalueelle on kielletty.

Koiralle, joka on ilmoitettu vain yhteen näyttelyyn, mutta tarvitsee pääsyn näyttelypaikalle myös toisena tapahtumapäivänä, voi ostaa kulkuluvan hintaan 10 €. Kulkulupia myydään tapahtuman aikaan Messukeskuksen pohjoisella sisäänkäynnillä. Huom! Koiran tulee olla rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

llmoittautumista ei voi peruuttaa sen jälkeen, kun se maksuineen on toimitettu näyttelynjärjestäjälle, vaikka ilmoittautumisaika ei olisi vielä mennyt umpeen, pois lukien ulkomuototuomarimuutosten vuoksi tehtävät perumiset.


Ilmoittautuminen

Näyttelyihin ilmoittautuminen on mahdollista vain internetissä. Numerolappu ja aikataulukirje toimitetaan näytteilleasettajille ainoastaan sähköisesti. Näyttelypostia ei siis lähetetä postitse.

Internetilmoittautuminen maksetaan verkkopankissa tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumismaksun alennuksen (saman omistajan 2 jne. koira) saaminen edellyttää kaikkien koirien ilmoittamista samalla kertaa. Samaksi omistajaksi tulkitaan ilmoittautumistapahtuman ensimmäiselle koiralle ensimmäiseksi omistajaksi merkitty henkilö.

Saman omistajan 2. jne. koiran alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei kotimaisten rotujen maksuista).


Muuta tietoa

Ulkomaisessa rekisterissä olevilta koirilta tarvitaan valioluokkaan osallistumista varten valiotodistus ja käyttöluokkaan osallistumista varten käyttökoetodistus (WCC, Working Class Certificate). Jos valiotodistus tai WCC puuttuu, koira siirretään avoimeen luokkaan.

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Katso säännöt ja rokotusmääräykset täältä.


Kysyttävää koiranäyttelyilmoittautumisesta? Ota yhteyttä!

Showlink Oy, arkisin klo 11–17
email: info@showlink.fi
puh. (09) 8873 0320