Tiina Eskelinen

Suomi

Olen  vajaa 60v yrittäjä Kalajoelta, oma rotuni on karkeakarvainen saksanseisoja ja kasvatan nimellä Carneval’s ja avopuolisoni nimellä Ferhill’s. Kasvatustyötä olen tehnyt noin 35 vuotta.
Saksanseisojiemme myötä harrastuksiimme kuuluu ennenkaikkea metsästys ja haulikkoammunta. Syksyt menee metsässä, tunturissa, pelloilla ja vesilintujahdeissa. Järjestämme myös Kaer- kokeita pellolla ja metsässä. Kilpailemme omillamme mannermaisten kanakoirien kokeissa ja autamme kasvattiemme omistajia kouluttamaan koiriaan metsälle ja kokeisiin. Kotona asustelee myös palkittu dreeveri ja sen myötä metsästysharrastus on laajentunut myös ajettavaan riistaan.
Ulkomuototuomariksi valmistuin 2014 ja olen saanut arvosteluoikeudet ryhmille 4 ja 7 kokonaan, ryhmästä 6 puuttuu muutama rotu, ryhmästä 5 ja 8 minulla on yli puolet roduista valmiina. Metästyskoirat ovat sydäntäni lähellä. Olen saanut arvostella oman kerhomme erikoisnäyttelyssä useita kertoja  ja nyt minulla on kunnia saada arvostella taas voittajanäyttelyssä mm.kotimaisia rotuja ja settereitä. Viikonlopusta tulee hieno tapahtuma, paljon upeita koiria!