Messukeskus Helsingfors 16. – 17.12.2023

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Valputställningarna på Koiramessut 2021 har ställts in

Valputställningarna Helsinki Winner Puppy Show och Voittaja Puppy Show på Koiramessut 18–19 december har tyvärr ställts in.

Det behövs mera utrymme på mässan av hälsosäkerhetsskäl. I och med att valputställningarna ställts in finns det mera rum i hallarna och är också till hjälp för övriga arrangemang av evenemanget. Anordnandet av årets Koiramessut har varit exceptionellt utmanande.

Vi beklagar besväret och besvikelsen som orsakas av inhiberingen av valputställningarna. Anmälningsavgifter till valputställningarna återbetalas till dem som anmält sina hundar till utställningarna. En handläggningsavgift på fem euro dras av vid återbetalningar.

Showlink Oy, som ansvarar för utställningstjänsterna på Koiramessut, informerar noggrannare dem som anmält sina hundar till utställningarna samt ringsekreterare, och Kennelklubben informerar utställningarnas exteriördomare. Tack för ert samarbete!

Till följd av inhiberingen av valputställningarna flyttas en del av bedömningsringarna för utställningarna Helsinki Winner 2021 och Voittaja 2021 till hall 4, där det nu har frigjorts utrymme. Showlink kommer att informera utställare närmare om detta.

För mera information

info@showlink.fi