Rastorget – bekanta dig med hundraser

Under helgen finns det mycket att se och göra för alla som är intresserade av hundar. På rastorget presenterar specialklubbar och rasföreningar olika hundraser och livet med dem. Kom och bekanta dig med olika raser med hjälp av verkliga experter. Träffa uppfödare och andra vänner av rasen och förstås de viktigaste – våra fyrbenta kompisar.

På rastorget får du information om olika hundraser och information för dig som planerar att skaffa en hund. Du kan bekanta dig med uppfödare, entusiaster och hundar. Förra året deltog 44 olika föreningar.

Rastorget ligger i hall 6 nära evenemangsringen och är öppen för publiken under båda dagarna.Vid rastorget hittar du även Finska Kennelklubbens Hau Life!-monter, där du får tips och råd för ett gott liv med hunden. Kom och bekanta dig med raserna som intresserar dig.

På Rastorget hittar du specialklubbar, rasföreningar och rasklubbar, som alla är medlemmar i Finska Kennelklubben. 

Presentationsplatser för rastorget är tillgängliga för specialklubbar, rasföreningar och rasklubbar. Området kommer att bli ett tydligt torgområde, där varje avdelning har ett eget headboard med föreningens namn och samarbetspartnernas logon. 

Boka din plats på rastorget nu så garanterar du en plats på Finlands största hundevenemang. Under förra året såldes platserna redan innan registreringen avslutades.

Rastorget verkställs i samarbete med Royal Canin och Agria Djurförsäkring.

Rastorget är öppet för publiken under hela evenemanget. Närvaro för utställarna krävs under hela evenemanget. 

Registreringen är öppen 11.6.-20.9.2020.

Läs mer och registrera dig här > (på finska)

Öppettider och närmare information meddelas närmare mässan. 

För mera information: rotutori(at)kennelliitto.fi