Messukeskus Helsingfors 18–19.12.2021

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Rastorget - bekanta dig med hundraser

Under helgen finns det mycket att se och göra för alla som är intresserade av hundar. På rastorget presenterar specialklubbar och rasföreningar olika hundraser och livet med dem. Kom och bekanta dig med olika raser med hjälp av verkliga experter. Träffa uppfödare och andra vänner av rasen och förstås de viktigaste – våra fyrbenta kompisar.

Rastorget erbjuder information om olika hundraser, i synnerhet för dig som planerar att skaffa hund. På rastorget träffar du uppfödare, rasintressenter och våra fyrbenta vänner. År 2019 medverkade 44 olika föreningar på rastorget.

Rastorget finns i hall 6 i närheten av aktivitetsringen och är öppen för publiken på båda dagarna av evenemanget. Vid rastorget hittar du även Finska Kennelklubbens Hau Life!-monter och -scen där du hittar tips och råd för ett gott liv med hunden. På scenen hålls också ca 10 minuter långa infosnuttar om olika hundraser. Kom och bekanta dig med raser som intresserar just dig!

Rastorgets öppettider och information om vilka raser som finns representerade publiceras närmare evenemanget.

Boka en monter för din förening på Rastorget - Anmälan öppnas i maj 2021!

Rastorgets montrar på Koiramessut 2021 kan bokas av specialklubbar, rasföreningar och -klubbar i maj 2021.

Föreningar och klubbar kan även välja att boka en ca 10 minuter lång raspresentation på Hau Life!-scenen. Genom att hålla en raspresentation får föreningen sin monter till ett nedsatt pris. Raspresentationer hålls på båda mässdagarna. Tänk på att det finns färre tider för raspresentationen än vad det finns platser på rastorget, och därför kan inte alla föreningar hålla en raspresentation.

Rastorget förverkligas i samarbete med Royal Canin och Agria Eläinvakuutus.

Rastorget är öppet för publiken på båda mässdagarna. Vi förutsätter närvaro vid montrarna båda mässdagarna.

För mera information: rotutori(at)kennelliitto.fi