Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Kallio Tarja

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Kallio Tarja

Kuva
TarjaKallio

Olen Tarja Kallio Pelkosenniemen Pyhätunturilta. Ulkomuototuomariksi olen valmistunut vuonna 2018 ja tällä hetkellä minulla on arvosteluoikeuksia roturyhmistä 2,5,6,7,8 ja 10. Omat rotuni ovat harmaa norjanhirvikoira, jämtlanninpystykorva, valkoinen ruotsinhirvikoira ja pienimünsterinseisoja. Kasvatan mieheni kanssa kennelnimellä Tunturijärven.

Kuten omista roduista voi päätellä, harrastan hirvikoirilla karhun- ja hirvenmetsästystä sekä metsäkanalintujen metsästystä seisojalla. Meillä täällä pohjoisessa onkin laajat maastot harrastusta ajatellen ja eläinkanta vielä hyvällä tasolla. Kotoa löytyy myös tiibetinterrieri eli ”turhake”, se kun ei metsästä muuta kuin namipaloja, mutta toimii erinomaisena seurakoirana.

Toimin aktiivisesti Suomen Harmaahirvikoirajärjestön ja Saksanseisojakerhon ulkomuototoimikunnissa mm. rotujen kouluttajana ja rotujen ulkomuodon tarkastajana. Molemmat yhdistykset muistivat minua tänä vuonna hopeisella ansiomerkillä. Olen mukana myös paikallisyhdistysten metsästysseuroissa ja toimin täten myös hirvenhaukkukokeiden tuomarina ja koetoimitsijana. Näyttelyissä minut saattaa nähdä myös kehätoimitsijan ominaisuudessa.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

suomenlapinkoira
* saksanpystykorva, mittelspitz, valkoinen 4.12.2023

Voittaja 2023 - SU 17.12.

suomenpystykorva
karjalankarhukoira
musta norjanhirvikoira
harmaa norjanhirvikoira
jämtlanninpystykorva