Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Hagström Rickard

Kuva
Rickard Hagström

Olen ollut koirien parissa ja mukana koiranäyttelyissä aina syntymästäni asti. Vanhempani kasvattavat irlanninterriereitä ja jackrusseleita. Niin pitkälle, kun jaksan muistaa olen käynyt koiranäyttelyissä ja heti, kun ikä riitti aloin kisata lapsi & koira kilpailuissa. Vähän vanhempana siirryin kisaamaan junior handlerissa.

Kun täytin 15 vuotta, lähdin kesätöihin erään handlerin luokse Amerikkaan ja palasin sinne vielä kahtena seuraavankin kesänä. Tämä oli todella jännittävää ja mahtava tapa oppia lisää koirien esittämisestä sekä niiden kunnostuksesta.

Minä vedän Ruotsin Terrieriklubin ”Terrieri nuori” ryhmää. Siellä opetamme ja osallistamme nuoria jäseniämme koirien esittämisessä ja kouluttamisessa. Minulla on myös oma irlanninterrieri nimeltään James, jonka trimmaan ja esitän itse. Se kulkee mukanani myös töissä.

Olen erittäin innoissani ja otettu kutsusta tulla arvostelemaan Suomenmestaruusfinaali tänä vuonna. Olen aina ollut sitä mieltä, että suomessa junior handlereiden taso on todella korkea.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Voittaja 2023 - SU 17.12.

Junior handler 5.10.2023