Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Koiramessut tuovat Messukeskukseen lähes 15 000 koiraa

Lauantain pohjoismainen NORD-näyttely Helsinki Winner 2018 tuo Messukeskukseen yli 6000 koiraa. Samana päivänä järjestetään myös epävirallinen pentunäyttely Helsinki Puppy Show, johon osallistuu yli 1000 pentua. 

Sunnuntain perinteinen kansainvälinen Voittaja 2018 -näyttely kerää halleihin lähemmäs 7000 koiraa. Royal Canin Puppy Cupin viimeiseen osakilpailuun Voittaja Puppy Show -pentunäyttelyyn puolestaan osallistuu noin 900 pentua.

Luettelo ja tulokset suoraan kännykkään

Voittaja-näyttelyissä on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn reaaliaikaisen tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Se on julkaistu kesällä ja on nyt ensimmäistä kertaa käytössä Koiramessuilla.

Sovellus on ladattavissa Androidille Google Play -kaupasta ja iOSille App Storesta nimellä ’Showlink-mobiili’. Sovellus itsessään on maksuton. Sähköisen luettelon näyttelykohtainen hinta on 2,99 €. Luettelon voi ostaa jo vaikka näyttelyä edeltävänä päivänä. Sähköisen luettelon koiratiedot julkaistaan näyttelypäivän aamuna klo 6.

Sähköisten näyttelyluetteloiden lisäksi myydään edelleen rajoitettu erä paperisia luetteloita.

Tietoa koiran hankinnan tueksi

Viikonlopun aikana Koiramessuilla on oivallinen tilaisuus nähdä lähes kaikki Suomesta löytyvät rodut. Lisäksi moniin rotuihin pääsee tutustumaan ammattilaisten opastuksella Rotutorilla, jossa on paikalla yli 40 koirarotuyhdistystä.

Rotutorin yhteydessä on myös Kennelliiton Hau life -osasto, josta saa neuvoja rodun valintaan, koiran hankintaan ja hyvään koiran pitoon. Viereisellä Hau life -lavalla kuullaan rotuesittelyjä ja tietoiskuja.  

Tutustu Koiramessujen ohjelmaan
Osta liput Koiramessuille

Lisätietoja
Kennelliiton viestintä
viestinta@kennelliitto.fi