Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Koiramessujen 2023 ohjelma on julkaistu

Koiramessuilla 16.-17. joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa on luvassa vauhdikasta ja mielenkiintoista ohjelmaa kokeneille koiraharrastajille, uusille koiranomistajille ja koiran hankintaa miettiville. Tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu. 

Koiranhankinnasta kiinnostuneet voivat tutustua rotuihin Rotutorilla, jossa on mukana yli 40 eri rotuyhdistystä esittelemässä harrastamaansa rotua. Hau Life! -osastolla saa neuvoja koiran hankintaan ja hoitoon. 

Tapahtumalavalla pääset seuraamaan vauhdikkaita esityksiä ja tutustumaan koiraharrastuksiin. Luvassa on muun muassa pallopaimennus-, agidance- sekä koiran nenätyöskentely -näytöksiä. Tapahtumalavalla on myös Suomen Eläintenkouluttajat ry:n tietoiskuja, joissa kerrotaan, kuinka opetat koirallesi kolme näyttelytaidon kulmakiveä: liike, seisotus ja käsittely. 

Messukeskuksen Areenalla messuvieraat pääsevät molempina messupäivinä seuraamaan koiratanssin Pohjoismaidenmestaruuskilpailuja. Areenalla on luvassa myös tuttuun tapaan Vuoden virkakoirien 2023 ja Sankarikoirien 2023 palkitsemiset. Molempina päivinä Areenan ohjelma huipentuu koiranäyttelyiden loppukilpailuihin kello 16 alkaen. 

Messuilla pääset myös tapaamaan Kennelliiton kaveri- ja lukukoiria, tutustumaan hyötykoiriin sekä tekemään ostoksia pukinkonttiin. Messuilta löydät lukuisia koiratarvikemyyjiä ja brändejä. Perheen pienimmille messuilta löytyy lasten oma lelukoirakilpailu. 

Lisää Koiramessujen ohjelmasta voit lukea täältä.