Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Sisneros Geno

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Sisneros Geno

Kuva
GenoSisneros

Hei! Nimeni on Geno Sisneros ja asun Montgomeryssa, Yhdysvalloissa.  Ammatiltani olen optikko ja entinen tenniksenopettaja. Lapsuudessani meillä oli saksanpaimenkoira, vuosien saatossa oli muutama muukin koira. Ensimmäinen pomeranian tuli minulle vuonna 1998. Castile-kennelistäni on tullut yli 50 muotovaliota ja useita erikoisnäyttelyiden ja kaikkien rotujen näyttelyiden Best in Show -voittajia. Moni kasvatti on valioitunut myös Kanadassa, Euroopassa ja Venäjällä. Minulla oli muutaman vuoden ajan myös japanese chinejä. kiinanpalatsikoiria sekä kuvaszeja, yhdestä kuvasz-kasvatistani tuli jopa muotovalio. Tuomariura tuntui luonnolliselta jatkumolta harrastukselleni, ensimmäisenä rotuna pomeranian vuonna 2015. Tällä hetkellä arvostelen useimpia AKC:n toy-ryhmän rotuja sekä kuvaszeja, villakoiria ja suomenpystykorvia. Tällä hetkellä opiskelen viimeisiä toy-ryhmän rotuja ja muita pystykorvarotuja.

Toimin Kuvasz Club of America -yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2020–2022, sitä ennen toimin useita vuosia varapuheenjohtajana. Toimin myös The American Pomeranian Club -yhdistyksen puheenjohtajana 2019–2022, oltuani ensin kolme kautta yhdistyksen toinen varapuheenjohtaja. Olen myös tuomarikoulutuksesta vastaavassa toimikunnassa ja yhdistykseni AKC:n delegaatti vuodesta 2009. Vuonna 2019 minulle myönnettiin AKC:n Outstanding Sportmanship Award -palkinto. Olen Montgomery Kennel Clubin entinen puheenjohtaja. Lisäksi olen jäsen Pekingese Club of America- ja Bay Colony Pomeranian Club -yhdistyksissä, Ruotsin pomeranian-yhdistyksessä sekä arvostetussa Morris & Essex Kennel Club -yhdistyksessä. Rakastan koiria, mutta pidän kovasti myös matkustamisesta, uusien paikkojen näkemisestä ja uusien ihmisten tapaamisesta. Lisäksi rakastan ruokaa.

Olen otettu ja mielissäni arvostelukutsusta Suomen Kennelliiton Voittaja-näyttelyihin 2023 ja odotan innolla pääseväni näkemään hienoja koiria. Kiitos!

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

kiinanharjakoira
kuvasz
kiinanpalatsikoira, pekingeesi
yorkshirenterrieri

Voittaja 2023 - SU 17.12.

griffon belge
griffon bruxellois
petit brabancon
saksanpystykorva, pomeranian