Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Sigurgeirsdottir Audur

Kuva
Audur Sif Sigurgeirsdottir

Moi, Suomen junior handlerit!

Nimeni on Auður Sif Sigurgeirsdóttir ja olen entinen junior handler -kisaaja sekä tuomari, kasvattaja ja koiraharrastaja Islannista. 

Koirat ovat olleet tärkeä osa elämääni lapsuudesta asti ja olen ollut onnekas saadessani kasvaa koirien parissa. Aloitin junior handler -kisaamisen heti, kun olin riittävän vanha. Edustin Islantia Cruftsissa vuosina 1998, 1999 sekä 2000, jolloin sijoituin kansainvälisessä junior handler -finaalissa toiseksi. Se oli yksi elämäni suurimmista hetkistä!

Olen yksi Islannin kennelliiton nuorisojärjestön perustajista ja toimin Islannin junior handler -PM-joukkueen valmentajana vuosina 2006–2017. Päätin vetäytyä tästä tehtävästä monta vuotta kestäneen valmentajapestin jälkeen, kun Islanti voitti sekä joukkue- että yksilökultaa PM-kisassa Helsingissä vuonna 2017. Se oli yksi elämäni ylpeimmistä hetkistä.

Olen äärimmäisen kiitollinen mahdollisuudesta tulla arvostelemaan Suomeen joulukuussa ja en malta odottaa, että pääsen näkemään, kun lahjakkaat suomalaiset junior handlerit tekevät sitä, mitä osaavat parhaiten – esittävät koiria!

Muistakaa ennen kaikkea esittää koiranne sen parhaat puolet esiin tuoden, pitäkää koiraan hyvä yhteys ja nauttikaa yhteisestä ajastanne kehässä. Koiran tulee aina olla prioriteetti 1, 2 ja 3, ja meidän tulee muistaa, etteivät koirat ole robotteja, jotka esiintyvät aina sataprosenttisesti – ne ovat ihania, mahtavia, hauskoja, ja joskus myös leikkisiä riiviöitä. Siksi huumorintaju on koirien kanssa erittäin tärkeää. 

Odotan kovasti tapaavani teidät kaikki ja vierailuani suosikkikoiramaahani Suomeen! 

Tuomaroi seuraavia rotuja

Voittaja 2021

* sileäkarvainen noutaja

Helsinki Winner 2021

Junior handler