Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Reno Joseph

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Reno Joseph

Kuva
Joe Reno

Minulla on ilo ja kunnia saada arvostella näyttelyssänne Helsingissä. Sain ensimmäisen collieni joululahjaksi ollessani 17-vuotias. Ryhdyin heti ammentamaan kaikkea tietoa mitä rodusta vain oli saatavilla, sen historiasta, jalostuksesta ja näyttelyistä. Olen kasvattanut monta näyttelyissä menestynyttä koiraa kennelnimellä HI-Crest. Moni kasvattini on myös tullut muotovalioksi.

Aloitin tuomariurani vuonna 1996, ensimmäisenä rotuna collie.  Olen siitä lähtien arvostellut paimenkoirarotuja.   Olen myös aktiivinen yhdistystoiminnassa, olen mm. terveystoimikunnan jäsen ja kansallisista näyttelysäännöistä vastaavan toimikunnan puheenjohtaja.  Lisäksi olen ollut mukana paikallisen collieyhdistyksen toiminnassa useissa eri tehtävissä, samoin kuin paikallisen koirayhdistyksen toiminnassa. 

Toimin tällä hetkellä eläinsairaalan johtajana ja harrastuksiini lukeutuu puutarhanhoito, ruoanlaitto, viinit, musiikki ja matkustaminen yhdessä kumppanini Kenin kanssa.

Otan arvostelutehtäväni vakavasti ja toivon, että autan ohjaamaan rotuja oikeaan suuntaan.  Collie on ihana rotu, jonka arvostelemisesta, esittämisestä ja kasvattamisesta nautin.  Muistakaa nauttia koiristanne ja toistenne seurasta!  Onnea matkaan kaikille!

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2021

pitkäkarvainen collie
pieniamerikanpaimenkoira
vanhaenglanninlammaskoira

Voittaja 2021

buhund
shetlanninlammaskoira