Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Lundberg-Westin Cathrin

Kuva
CathrinLundbergWestin

Olen eläinrakas ihminen ja minulla on ollut hevosia ja koiria suurimman osan elämästäni. Rakastan matkustamista, uusien ihmisten tapaamista ja uusien ystävien löytämistä. Usein saan tehdä näitä kaikkia, kun arvostelen tai käyn koirieni kanssa näyttelyissä.

Olen ollut ulkomuototuomari vuodesta 2013. Minulla on ryhmän 9 arvosteluoikeudet ja toivon pian saavani kaikkien rotujen arvosteluoikeudet myös ryhmästä 2.

Hankin ensimmäisen koirani vuonna 1983, rodultaan se oli saksanpaimenkoira. Sen jälkeen minulla on ollut suursnautseri, dobermanni ja partacollie, joiden kanssa olen kilpaillut myös tottelevaisuudessa. Minulla on myös ollut tanskandoggi ja lhasa apso.

Olen kasvattanut suurella sydämellä tiibetinspanieleita 25 vuoden ajan ja mopseja 12 vuoden ajan kennelnimellä P’zazz. Koirani ovat kahdesti olleet rotunsa parhaita Cruftsissa ja saavuttaneet myös Maailman- ja Euroopan Voittaja -titteleitä.

Olin erittäin iloinen kutsusta tulla arvostelemaan Helsinkiin. Tiedän, että tulemme näkemään monta kaunista koiraa ja että meillä tulee olemaan mukavaa yhdessä!

Tuomaroi seuraavia rotuja

Voittaja 2021

maltankoira
tiibetinspanieli
tiibetinterrieri

Helsinki Winner 2021

papillon
phalène
prahanrottakoira