Messukeskus Helsinki 2. – 4.12.2022

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Lemmeke Jeanett

Kuva
Jeanett Lemmeke

Jeanett Lemmeke on toiminut tuomarina vuodesta 2010 ja on arvostellut eri puolilla maailmaa, mm. Ranskassa, Skotlannissa, Indonesiassa, Romaniassa, Puolassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Liettuassa. Hän on Tukholman seudun kennelpiirin hallituksessa sekä Ruotsin kennelliiton kasvattajayhteistyötoimikunnassa.

Jeanett on äärimmäisen kiinnostunut kaikesta koiriin liittyvästä, erityisesti kasvatuksesta ja jalostuksesta.
Hän on kasvattanut dobermanneja vuodesta 1988 kennelnimellä Jean Dark ja harrastaa nykyään aktiivisesti myös kiinanharjakoiria. Hän on ollut Ruotsin voitokkaimpien kasvattajien listalla viiden parhaan joukossa yhteensä kymmenen vuotta ja voittanut dobermanniryhmillään rodun kasvattajaluokkia 20 vuoden ajan. Hän on kasvattanut Cruftsissa voittaneen kiinanharjakoirauroksen sekä Maailman Voittaja -näyttelyissä menestyneitä kiinanharjakoiria, dobermanneja ja siamilaiskissoja.

Ensimmäinen whippet tuli perheeseen 90-luvulla. Se oli narttu Airescot-kennelistä. Sen jälkeen whippetejä tuli muutama lisää. Ensimmäisen englanninvinttikoiran saapumisesta on kulunut pian kymmenen vuotta. Englanninvinttikoiria on nyt syntynyt kaksi pentuetta ja kennel on erittäin aktiivinen myös kiinanharjakoirien parissa.

Päivätyökseen Jeanett pyörittää Vita Huset -nimistä koirahoitolaa. Hoitola sijaitsee Arlandan lentokentän lähellä. Jeanett on kirjoittanut myös Hundhotellet-nimisen kirjan, joka julkaistaan marraskuussa 2021. 

Tuomaroi seuraavia rotuja

Voittaja 2021

kiinanharjakoira
dobermanni

Helsinki Winner 2021

pinseri
kääpiöpinseri