Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Laub Michael

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Laub Michael

Kuva
MichaelLaub

Menin naimisiin koiraihmisen kanssa vuonna 1996. Olin 33-vuotias ja sain vihdoin koiria, joista olin aina unelmoinut. Uusi perheenjäseneni oli rodultaan bouvier. Häälahjana itsellemme hankimme toisenkin bouvierin Belgiasta. Kun menin Erikin kanssa naimisiin, yksi hänen parhaista ystävistään varoitti ¨Te hankitte vielä eläintarhan!” Hän oli oikeassa. Pian talossamme asui kolme bouvieria, yksi puli ja kaksi sealyhaminterrieriä, ja lisää oli tulossa. Samoihin aikoihin aloitin pitkän uran talkootehtävien ja hallitusjäsenyyksien parissa rotujärjestöissä ja myöhemmin Tanskan kennelliitossa (2013–2017).

Läpäisin arvostelukokeet ensimmäisille viidelle rodulleni vuonna 2012, joita olivat bouvier, puli, australianpaimenkoira, briardi ja schipperke. Nykyään olen FCI 1 -ryhmän ryhmätuomari, lisäksi minulla on useiden rotujen oikeudet ryhmistä 2 ja 9.

Olemme kasvattaneet bouviereja, puleja, sealyhaminterriereitä ja viime vuosina myös englanninbulldoggeja ja apinapinsereitä kennelnimellä Mierla’s. Olemme aktiivisia näyttelyharrastajia ja olemme myös harrastaneet hevosurheilua.

Toimin ryhmäkilpailujen kuuluttajana Tanskan kansainvälisissä koiranäyttelyissä vuosina 2009–2017, tässä toimessa kohokohta oli Maailman Voittaja vuonna 2010.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

itävallanpinseri
pinseri
suursnautseri, musta
suursnautseri, musta-hopea
suursnautseri, pippuri & suola
valkoinenpaimenkoira

Voittaja 2023 - SU 17.12.

welsh corgi cardigan
welsh corgi pembroke