Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Hassinen Maarit

Kuva
MaaritHassinen

Olen syntyperäinen mikkeliläinen. Olen omistanut ja kasvattanut chihuahuoja yli 30 vuoden ajan. Kennelnimeni on Golden Lily's. Pentueita on syntyi harvakseltaan, korkeintaan 1-2 pentuetta vuodessa, mutta pienimuotoisuudesta huolimatta kasvatustyöni on palkittu sekä Vuolasvirta-palkinnolla että Sukokan kasvattajapalkinnolla. Chihuahua ry on palkinnut kennelin vuoden pitkäkarvaisten chihuahuojen kasvattajana neljänä vuonna peräkkäin vuosina 2002-2005. Tällä hetkellä en kasvata, mutta kotona on edelleen viisi eri-ikäistä narttua, joista nuorin kilpailee silloin tällöin myös näyttelyissä.  Valmistuin ulkomuototuomariksi 2014, ja minulla on tällä hetkellä arvosteluoikeuksia yhteensä seitsemän eri ryhmän rotuihin, ja olen arvostellut kaikissa Pohjoismaissa, sekä Baltiassa ja Puolassa.

Erityisen iloinen olin arvostelukutsusta Islantiin, jossa sain arvostella mm. maan kansallisrodun edustajat eli islanninlammaskoirat.

Arvostelen nyt toista kertaa Voittaja-näyttelyissä Messukeskuksessa ja odotan kovasti näkeväni korkeatasoisia koiria kehässäni.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

australianterrieri
kingcharlesinspanieli
venäjänbolonka paitsi JUN
shih tzu

Voittaja 2023 - SU 17.12.

saksanpystykorva, mittelspitz, musta ja ruskea
saksanpystykorva, mittelspitz, muut värit