Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Dubach Sandra

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Dubach Sandra

Kuva
SandraDubach

Olen kasvattanut belgianpaimenkoira tervuereneita vuodesta 1984 kennelnimellä van de Lamar. Ensimmäinen pentueemme syntyi vuonna 1986. Monta vuotta on kulunut ja harrastuksesta on tullut intohimo. Olen hyvin ylpeä siitä, että linjamme ovat edustettuina ympäri maailman. Vuonna 2009 sain arvosteluoikeudet tälle rakkaalle rodullemme, sen myötä pääsen näkemään belgianpaimenkoiria myös muissa maissa.  

Minulla on ollut ilo päästä arvostelemaan ympäri maailmaa, Alankomaissa, Kanadassa, Australiassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Belgiassa, Saksassa, Serbiassa, Ruotsissa, Tanskassa, Unkarissa ja Suomessa.

Odotan innolla arvostelutehtävääni Suomessa ja sitä, että saan arvostella oman rotuni. Minusta on mukavaa tavata uusia kasvattajia ja nähdä heidän kasvattamiaan koiria. Toivon, että näyttelyyn tulee paljon koiria ja että ihmiset jaksaisivat matkustaa myös kauempaa. Odotan innolla pääseväni näkemään monta laadukasta koiraa. Toivon myös pääseväni todistamaan hyvää urheiluhenkeä näytteilleasettajien välillä ja näkemään iloisia koiria.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

belgianpaimenkoira, groenendael
belgianpaimenkoira, malinois
schipperke

Voittaja 2023 - SU 17.12.

belgianpaimenkoira, laekenois
belgianpaimenkoira, tervueren
hollanninpaimenkoira, pitkäkarvainen
hollanninpaimenkoira, karkeakarvainen
hollanninpaimenkoira, lyhytkarvainen