Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Drott Staedler Alexandra

Kuva
AlexandraStaedler

Alexandra Drott Staedler kasvattaa mustia ja ruskeita toy-, kääpiö- ja keskikokoisia villakoiria kennelnimellä Staedline’s. Alexandralla on ollut villakoiria lapsuudesta saakka ja koirat ovat olleet hänen intohimonsa jo pienestä pitäen. Kasvatus ja näyttelyharrastus ovat tärkeä osa hänen elämäänsä, samoin kuin halu oppia lisää. Alexandra on omistanut ja kasvattanut lukuisia menestyksekkäitä koiria, mm. villakoiran, joka oli Ruotsin voitokkain monta vuotta peräkkäin. Alexandra koirineen on myös matkustanut paljon ja voittanut lukuisia voittajatitteleitä.

Alexandrasta tuli tuomari vuonna 2018. Hän on arvostellut useita kertoja Skandinaviassa. Hän opiskelee innokkaasti uusia rotuja, etenkin ryhmässä 9, jossa hänellä on jo usean rodun oikeudet. Hän opiskelee myös ryhmien 1, 5 ja 8 rotuja.

Alexandra asuu Göteborgissa, Ruotsissa, miehensä ja heidän kahden lapsensa kanssa. Hän työskentelee suuressa kansainvälisessä yrityksessä strategisen talousjohtamisen parissa. 

Alexandra kertoo, että arvostaa kovasti kutsuaan ja odottaa suurella innolla ja ilolla arvostelutehtäväänsä. Villakoirien taso Suomessa on aina ollut korkea, ja Alexandra kertoo odottavansa innolla näkevänsä nämä kehässään. Alexandra toivottaa kaikki tervetulleeksi ja onnea matkaan!

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

villakoira, keskikokoinen, musta, ruskea ja valkoinen
villakoira, keskikokoinen, harmaa, aprikoosi ja punainen
villakoira, iso, musta, ruskea ja valkoinen
villakoira, iso, harmaa, aprikoosi ja punainen

Voittaja 2023 - SU 17.12.

villakoira, kääpiö, musta, ruskea ja valkoinen
villakoira, kääpiö, harmaa, aprikoosi ja punainen
villakoira, toy