Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Tuomari

Cavalieri Fausto

Kuva
FaustoCavalieri

Nimeni on Fausto Cavalieri, ammatiltani olen eläinlääkäri. Hankin ensimmäisen venäjänvinttikoirani 17-vuotiaana sveitsiläisestä kennelistä. Olen vuosien aikana tuonut koiria myös muualta, Isosta-Britanniasta, Australiasta ja Venäjältä. Minulla on myös ollut irlanninsusikoira ja italianvinttikoira.

Kasvoin mäyräkoirien ja italianajokoirien parissa, ja siksi seuraan erityisen tiiviisti myös näitä rotuja ja arvostelen niitä mielelläni. Olen esittänyt italianajokoiraamme, joka voitti Euroopan- ja Maailman Voittaja -titteleitä. Jokin aika sitten karkeakarvainen mäyräkoirani menestyi hienosti Yhdysvalloissa, voittaen muita kokoja, karvanlaatuja ja valiokoiria ja sijoittuen ryhmäkilpailuissa vain 10 kuukauden ikäisenä.

Minulla on arvosteluoikeudet kaikille roduille ryhmistä 4, 8 ja 10. Lisäksi minulla on useimpien rotujen oikeudet ryhmästä 1 sekä italianajokoirien, maremmanajokoirien ja apenniinienajokoirien oikeudet ryhmästä 6.

Olen arvostellut useissa Euroopan maissa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa, erityisesti vinttikoiria niiden erikoisnäyttelyissä. Mentoroin myös tulevia venäjänvinttikoiratuomareita, toimin Italian kennelliiton alueellisen jaoston puheenjohtajana ja olen Italian newfoundlandinkoirayhdistyksen hallituksen jäsen.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

bergamonpaimenkoira
karkeakarvainen italianajokoira
mäyräkoira, kääpiömäyräkoira lyhytkarvainen
mäyräkoira, lyhytkarvainen
maremmano-abruzzese
mäyräkoira, kaniinimäyräkoira lyhytkarvainen
lyhytkarvainen italianajokoira

Voittaja 2023 - SU 17.12.

venäjänvinttikoira
lagotto romagnolo paitsi JUN