Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Brand Lyn

Tervetuloa Suomen suurimpaan koiratapahtumaan!

Tuomari

Brand Lyn

Kuva
LynBrand

Innostuin koiranäyttelyistä, tottelevaisuuskoulutuksesta, jäljestyksestä, metsästyksestä ja kasvatuksesta jo 12-vuotiaana lapsena, äitini jalanjäljissä. Ensimmäiset rotuni olivat labradorinnoutaja ja saksanpaimenkoira, vuonna 1981 joukkoon liittyivät berninpaimenkoirat.

Minulla on kaikkien rotujen arvosteluoikeudet. Tuomariurani aloitin vuonna 1997 australialaisen Utility-ryhmän roduilla. Olen arvostellut berninpaimenkoirien erikoisnäyttelyissä Ruotsissa, Norjassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. On arvostellut kaikkia rotuja Kanadassa, Kiinassa, Etelä-Afrikassa, Filippiineillä, Thaimaassa ja Uudessa-Seelannissa, sekä useita rotuja Irlannissa, Japanissa ja Alankomaissa, joissa olen arvostellut myös labradorinnoutajien erikoisnäyttelyissä.

Olen Dogs New South Wales -järjestön hallituksen jäsen, Victorian berninpaimenkoirayhdistyksen ainaisjäsen sekä New South Walesin berninpaimenkoirayhdistyksen puheenjohtaja.

Kiinnostukseni sekä rakennetta että työominaisuuksia kohtaan on lisännyt arvostelutehtävien mielekkyyttä ja auttanut minua ottamaan huomioon eri rotujen tyypin ja toiminnallisuuden moninaisuuden kirjon.

Tuomaroi seuraavia rotuja

Voittaja 2023 - SU 17.12.

australiankelpie
australian töpöhäntäinen karjakoira
berninpaimenkoira

Helsinki Winner 2023 - LA 16.12.

labradorinnoutaja paitsi VET