Över 110 försäljare och företag deltar på Koiramessut

Koiramessut går av stapeln under julen och är årets mest efterlängtade hundevenemang – också för dem som älskar att shoppa. Det finns garanterat något för alla, då fler än 110 företag inom hundbranschen deltar på mässan.

I år arrangeras Koiramessut den 7 och 8 december i Messukeskus, Helsingfors.  Shoppa för din fyrbenta vän eller för dig själv, eller ta tillfället i akt och besök mässan för att handla julklappar.

– Mässmontrarna är så gott som fullbokade och vi har också flera nya företag som deltar i år, berättar Erika Paqvalin-Skurnik från Showlink Oy. Hon ansvarar för försäljningsmontrarna på Koiramessut.

På mässan hittar du i år flera nya varumärken, med högklassiga hundtillbehör samt kläder och skor till utomhusvistelse i sortimentarna. På mässan finns till exempel hundtillbehör, hundfoder och -godis, redskap och textiler för hundsport, prydnadsföremål, veterinärtjänster, försäkringar samt företag som erbjuder välfärdstjänster för sällskapsdjur.

Det finns fortfarande lediga montrar, genom att boka snabbt kan också ditt företag vara med på Koiramessut!

Vi har tagit fram webbannonser och profilomslag som fritt kan användas av försäljare på mässan samt rasföreningar som ställer upp på rastorget.

Här hittar du en lista över företag och varumärken som hittills har bokat monter på Koiramessut.

 

För mera information
Erika Paqvalin-Skurnik
erika.paqvalin-skurnik@showlink.fi
050 388 6370