Kennelliitto-alueen ohjelma

Kennelliitto on Spesiaaliperjantaissa paikalla omalla alueella, josta löytyy kattavasti eri toimintoja ja suuri joukko asiantuntijoita. Tule tapaamaan meitä halliin 4!

Paikalla:

KOIRIEN TERVEYDENHUOLTO-OHJELMA

Koirien terveydenhuolto-ohjelman puitteissa annetaan tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä niin kokeneille kasvattajille kuin kasvatusta harkitseville ja pennun ottamista suunnitteleville.

- Kasvattaja: tule keskustelemaan pennutuksesta ja siihen liittyvistä käytännöistä.
- Harkitsetko pentueen teettämistä koirallasi? Mitä pentueen teettäminen tarkoittaa käytännössä ja mitä asioita tulee ottaa huomioon? Tule perehtymään näihin asioihin.
- Harkitsetko pennun ottamista? Tule tutustumaan minkälaisista olosuhteista pentu kannattaa hankkia, eli miten tunnistat vastuullisen kasvattajan.

Pentuhuone
Osastolla myös pentuhuoneen esittely, jossa voi tutustua siihen, miten huone kannattaa valmistella synnytystä varten ja miten huonetta voi muokata pentujen kasvaessa. Esillä on synnytyslaatikosta ja siinä käytettävistä alustoista aitauksiin ja portteihin.

Esittelyssä myös kennelpäiväkirjan pitämistä sekä hätäsuunnitelman tekemistä. Lisäksi esitellään tulevaa Koirien terveydenhuolto-ohjelmaa ja demonstroidaan käytännössä mm. koiran lämmön mittausta ja matolääkkeen antamista.

Osastolla tavattavissa:
ELT ja lisääntymistieteen erikoiseläinlääkäri Merja Dahlbom on tavattavissa klo 10-12 ja vastaa mielellään lisääntymiseen liittyviin eläinlääkinnällisiin kysymyksiin.
Kennelneuvojia on paikalla koko päivän.

KÄYTTÄYTYMISEN JALOSTUSTYÖRYHMÄ JA SUOMEN ELÄINTENKOULUTTAJAT

Tietoa koirien luonteen ja käyttäytymisen arvioinnista. Lähemmässä tarkastelussa käyttäytymisen jalostustarkastus. Tervetuloa juttelemaan myös koira-arjesta sekä positiivisista koulutusmetodeista. Olemme paikalla koko päivän.

KENNELLIITON ELÄINLÄÄKÄRI

Kennelliiton eläinlääkäri Liisa Lilja-Maula on paikalla klo 12-16. Tervetuloa esittämään kysymyksiä mm. lonkka- ja kyynärnivelen kasvuhäiriöön sekä lyttykuonoisten hengitystieterveyteen liittyvissä asioissa. 

KENNELLIITON HAU LIFE

Kennelliiton Hau Life -osastolta saat kattavasti neuvoja rodun valintaan, koiran hankintaan, hoitoon ja arkielämään. Osastolla pääset tutustumaan myös Kennelliiton Hankikoira.fi sivustoon asiantuntijoittemme kanssa. 

Osastolla tavattavissa:
koulutettu koirahieroja Helena Sarkola-Cordeiro sekä mallikoirat Isla ja Lumo klo 14-16.

KENNELLIITON NUORET & ASKARTELUPAJA

Tule askartelemaan koirallesi lelu tai itsellesi avaimenperä, ja samalla kyselemään Kennelliiton nuorisotoiminnasta. Askartelupaja on avoinna klo 10-18