Lathund för mässbesökare

Vi har tagit fram en lathund för dig som har planerat besöka Koiramessut inkommande helg. Dörrarna till Koiramessut öppnar på lördag morgon 7.12 klockan sju i Messukeskus, Helsingfors – årets höjdpunkt för alla hundvänner! Biljetter kan köpas på förhand på webben. Tänk på att ca 15 000 hundar deltar i hundutställningarna som arrangeras i samband med mässan, och på grund av detta är det inte tillåtet att ta med sig hund som inte har anmälts till utställningen.

Ankomst

Du åker smidigt till Messukeskus med kollektivtrafik – vi rekommenderar att du åker kollektivt, om möjligt. Du kommer direkt till Messukeskus eller närbelägna Böle station med spårvagnslinjerna 7 och 9 samt med flera bussar. Alla när- och fjärrtåg (förutom Allegro-tåg) stannar vid Böle station, som ligger ca 300 meter från Messukeskus.

Är du på väg till utställningarna, granska i förväg i ringkartan var din ring ligger.

Mera information om ankomst till Messukeskus

Kartor

 

Ankomst med hund

Ingång med hundar som anmälts till utställningen sker via Norra ingången samt dörrarna 5.6, 7.5 ja 7.14.

Kommer du in via Norra ingången, följ skyltningen utifrån. Välj filen som är längst till vänster om du har hundar och burar med dig, så undviker vi att köer uppstår.

Parkering

Parkeringsplatserna vid Messukeskus rymmer totalt 4 600 bilar. Genom att betala en parkeringsavgift på 12 € får du parkera en gång i ett dygns tid. På parkeringsområdet används EuroParks Autopay-parkeringssystem utan bommar. Systemet utgår från identifiering av registernummer vid in- och utfart. Parkering kan köpas och betalas i förväg på webben eller betalas i betalautomaterna på plats med bankkort. Efter betalning i betalautomat har du 60 minuter på dig att köra ut från parkeringshuset. Mera information om parkering

I närheten av Messukeskus finns även andra parkeringsmöjligheter, så som P-Veturi Park och parkeringshuset vid Hartwall Arena, samt parkeringshuset vid köpcentret Tripla i Böle. Vi rekommenderar användning av kollektivtrafik för att undvika trafikstockning.

Digital utställningskatalog

En mobilapp med utställningskatalog och resultattjänst i realtid är tillgänglig på utställningarna. Appen kan laddas ner från App Store och Google Play under ”Showlink-mobiili”.  Appen är avgiftsfri. Priset för den digitala utställningskatalogen är 2,99 € per utställning. Varje utställning har en egen katalog. Katalogen publiceras klockan 6.00 på utställningsmorgonen. Katalogen kan användas på finska, svenska och engelska.

Restauranger

Restaurangerna på Messukeskus betjänar under evenemanget. Restaurangerna Street Kitchen och Cafe 7 välkomnar även hundar.

Trådlöst nätverk

På Messukeskus finns ett gratis WiFi-nätverk, ”Messukeskus”, som är tillgängligt för alla besökare.

Omklädningsrum för utställare

Showlink vill svara på utställarnas behov och erbjuder efterlängtade omklädningsrum på Koiramessut.

Det finns totalt fyra omklädningsrum som är avsedda för kvinnor att byta kläder och fixa till sig i.

  •     Omklädningsrummet i hall 3 finns i närheten av ring 63.
  •     Omklädningsrummet i hall 5 finns i närheten av ring 70.
  •     Omklädningsrummen i hall 6 och 7 finns i gången mellan hallarna, i närheten av ringarna 21 och 29.

I alla omklädningsrum finns eluttag och speglar. Trimning av hundar i omklädningsrum är förbjudet.

Vi önskar dig en trevlig helg på Koiramessut!

Köp biljetter

Digital mässguide (på finska)

Bekanta dig med programmet

Program för barn och ungdomar