Köp biljetter till Koiramessut på förhand på webben

Koiramessut erbjuder mycket att se och uppleva för hela familjen den 15 och 16 december 2018 i Messukeskus, Helsingfors mässcentrum. Biljettförsäljningen till evenemanget har nu öppnats på nätet. Du kan undvika rusningar på mässan genom att köpa dina biljetter på förhand.

Något för alla hundvänner

Funderar du på att skaffa hund ska du passa på att besöka Koiramessut för att bekanta dig med olika raser och diskutera med hundexperter om valet av ras och god hundhållning.

Du kan också komma på mässan för att klappa hundar – på plats finns Finska Kennelklubbens kompishundar som älskar att bli gosade! I samband med mässan arrangeras Finlands största hundutställningar. Dessa samlar tusentals hundar från mer än 300 raser till Messukeskus och möjliggör att du kan bekanta dig med nästan alla hundraser som finns i Finland.

För hundägare erbjuder mässan massor med idéer för aktivering av hund och olika hundsporter. På båda mässdagarna presenteras flera olika hundsporter, bl.a. rallylydnad, flyball, nose work och AgiDance.

Program finns också för de små i familjen. Också i år hålls den populära tävlingen för leksakshundar och på söndagen besöks mässan av sketchfiguren Tanhupallo som känd från den finska tv-serien Putous.

Hunddans förtjuser

På evenemanget kan du följa nordiska mästerskapen i freestyle och heelwork to music. Känslofyllda och roliga föreställningar till musik utlovas - samarbete mellan hund och förare när den är som bäst. Kom och se den nordiska toppen i hunddans och heja fram finska ekipage till seger!

Över 100 säljare av hundtillbehör och tjänster

Tidpunkten för mässan är utmärkt med tanke på julklappsinköp. På plats finns över 100 försäljare och företag i hundbranschen.  Utnyttja mässerbjudanden och kom och gör fynd för dig och din hund.

På Koiramessut utlovas shopping, erbjudanden, föreställningar, information, upplevelser, idéer och mycket annat. Välkommen till Finlands största hundevenemang!

  • Vuxna 15 €
  • Barn (4–16 år) 8 €
  • Studenter, pensionärer, beväringar, arbetslösa, krishanteringsveteraner 10 €
  • Familjebiljett (max. 2 vuxna och max. 4 under 16 år) 34 €
  • Tvådagarsbiljett, vuxna 20 €

Biljetter kan nu köpas på Tikettis och Messukeskus nätbutiker.
Foton: Jukka Pätynen