Evidensia producerar veterinärtjänster till Koiramessut

Evidensia Eläinlääkäripalvelut och Finska Kennelklubben har ingått ett samarbetsavtal om veterinärtjänster på hundevenemanget Koiramessut i 2018. Evidensia har också en egen monter på Koiramessut.

- På Kennelklubben är vi nöjda med att för hundarnas välbefinnande väldigt viktiga veterinärtjänster produceras till Koiramessut nu redan för femte gången av samma samarbetspartner, konstaterar Kennelklubbens verksamhetsledare Markku Mähönen.

– Vi ser självfallet fram emot och är tagna över att igen få vara med på årets viktigaste hundevenemang.  Våra erfarenheter av evenemanget är väldigt positiva och det är trevligt att få träffa hundägare och uppfödare såväl från Finland som från utlandet. För vår del vill jag välkomna alla mässbesökare till Koiramessut och vår monter för att träffa våra experter i veterinärmedicin, säger Evidensias marknadsförings- och kommunikationschef Inka Saxholm.

För ytterligare information
Finska Kennelklubben
Markku Mähönen, verksamhetsledare

markku.mahonen@kennelliitto.fi
tfn 09 887 300


Från vänster: Kennelklubbens avdelningschef Kirsi Salmijärvi, Evidensias marknadsförings- och kommunikationschef Inka Saxholm och Kennelklubbens verksamhetsledare Markku Mähönen.