Messukeskus Helsingfors 16. – 17.12.2023

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Coronapass i bruk på Koiramessut, användning av ansiktsmask förutsätts

Coronapasset är i bruk på Koiramessut, som arrangeras 18–19.12.2021 i Messukeskus, Helsingfors. Vi förutsätter också att alla som deltar i evenemanget använder ansiktsmask och tar hand om god handhygien samt håller tillräckligt avstånd till andra.

Kom till mässan bara om du är frisk och ta hänsyn till våra säkerhetsanvisningar angående hälsa. Du hittar mera information om användning av coronapasset här.

Alla sex stora utställningshallar i Messukeskus är i bruk på Koiramessut. Det finns färre montrar än vanligt och programnumror har avskaffats. T.ex. arrangeras ingen mjukishundtävling i år och premieringen av hjältehundar och Vuolasvirta-belönade uppfödare har också avskaffats från programmet på Arenan.

Helsinki Winner Puppy Show och Voittaja Puppy Show har blivit annullerade. Tidtabellerna för hundutställningarna har gjorts lösare och spritts över en längre tid. I hundutställningarnas finaltävlingar ses inga uppfödargrupper och finaltävlingarna börjar senare än vanligt.

Messukeskus har fått erkänsla för exemplariskt arbete för coronasäkerhet med ett COVID-19-certifikat. Certifikatet har beviljats av det internationella certifierings- och konsultationsföretaget SAFE Asset Group, som specialiserar sig på säkerheten av kommersiella lokaler.