Messukeskus Helsingfors 16. – 17.12.2023

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Anmälan till hundutställningarna på Koiramessut öppnas i början av september

I skrivande stund har Finska Kennelklubben som avsikt att arrangera Koiramessut 2021 i Messukeskus, Helsingfors 18–19.12. Anmälan till de fyra hundutställningarna som arrangeras under veckoslutet öppnas i början av september.

Palkinnot

Årets största hundutställningar arrangeras på Koiramessut. På lördagen 18.12 arrangeras Helsinki Winner 2021, som är en Nordic Dog Show, och på söndagen 19.12 den finska vinnarutställningen Voittaja 2021, som är en internationell utställning.

Dessutom arrangeras valputställningen Helsinki Puppy Show på lördagen 18.12 och valputställningen Voittaja Puppy Show på söndagen 19.12. Maximiantalet hundar på båda valputställningar har begränsats till 850 hundar.

Finska Kennelklubben informerar om öppnandet av utställningsanmälan på webbplatsen och Facebook-sidan för Koiramessut, på Showlink Oy:s webbplats och Facebook-sida samt på den internationella Facebook-sidan Winner Show 2021 in Helsinki.

-  Vi strävar efter att arrangera utställningarna på ett så tryggt sätt som möjligt, i linje med myndighetsdirektiv- och anvisningar. Vi hoppas att allting går bra och att vi igen får dela ut de uppskattade vinnartitlarna i Messukeskus, konstaterar Kari Järvinen, ordförande för vinnarutställningarnas utställningsbestyrelse.

I början av september öppnas också anmälan till Rastorget, bokningen av försäljningsplatser samt anmälan för ringfunktionärer. Om dessa informerar vi på Koiramessut-webbplatsen och via de olika kommunikationskanalerna riktade för dessa målgrupper.

 

För mera information:

Verkställande direktör
Johanna Tuomi
Showlink Oy (utställningar)

johanna.tuomi@showlink.fi
tfn 050 546 3040

Avdelningschef Kirsi Salmijärvi
Finska Kennelklubben
(Koiramessut)


kirsi.salmijarvi@kennelliitto.fi
tfn 09 8873 0237

www.koiramessut.fi

www.showlink.fi/show