Messukeskus Helsingfors 16. – 17.12.2023

Finlands största hundevenemang

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Anmälan till hundutställningarna på Koiramessut 2023 öppnas i maj

Koiramessut 2032 arrangeras 16–17.12.2023. Anmälan till de fem hundutställningarna som arrangeras under veckoslutet öppnas i slutet av maj.

Årets största hundutställningar arrangeras på Koiramessut. På lördag 16.12 arrangeras den nordiska Helsinki Winner 2023-utställningen och på söndag den internationella Voittaja 2023-utställningen.

På lördag 16.12 arrangeras dessutom valputställningen Helsinki Puppy Show och på söndagen 17.12 valputställningen Voittaja Puppy Show.

I maj öppnas också anmälan till Rastorget, bokningen av försäljningsplatser samt anmälan för ringfunktionärer. Om dessa informerar vi på Koiramessut-webbplatsen och via de olika kommunikationskanalerna riktade för dessa målgrupper.

Vi har inte ännu publicerat egna evenemangssidor på Facebook för Koiramessut och Vinnarutställningarna. Om du alltså har anslutit dig till någon evenemangssida är det högst sannolikt fråga om ett falskt evenemang där man försöker fiska kontaktuppgifter eller leda användaren till falska webbplatser. Vi kommer att publicera evenemangssidorna i samband med att vi öppnar anmälan till utställningarna.