Spesiaaliperjantai

Koiramessut on tänä vuonna poikkeuksellisesti kolmipäiväinen ja sen kunniaksi perjantaipäivän ohjelma on erityinen! Perjantaina messuohjelma keskittyy koiran hyvinvointiin ja koirien parissa työskentelyyn. Asiaa riittää koira-alaa opiskeleville sekä koiran hankintaa harkitseville ja koiran jo omistavillekin. Perjantain ohjelmaa ei kannata jättää välistä, sillä harvoin on tarjolla näin paljon koiratietoa saman katon alla!

Tutustu Spesiaaliperjantain tarkempaan ohjelmaan

Aamupäivä

Perjantaina aamupäivän ohjelma on suunnattu erityisesti koira-alan opiskelijoille ja opintoja suunnitteleville. Mukana on kymmenkunta opistoa, jotka esittelevät kurssitarjontaansa ja toimintaansa sekä kertovat työllistymisvaihtoehdoista koira-alalla.

Lisäksi aamupäivällä pääsee kuulemaan asiantuntijaluentoja ja tietoiskuja mielenkiintoisista aiheista sekä tapaamaan koirakouluja ja koira-alan yrittäjiä.

Aamupäivän ohjelma on siis juuri sinua varten, jos haaveilet opiskelusta ja myöhemmin työskentelystä koirien parissa tai opiskelet jo koira-alaa.

Iltapäivä

Iltapäivän ohjelma keskittyy yleisesti koirien hyvinvointiin, aktivointiin ja hoitoon. Iltapäivän aikana kuullaan mielenkiintoisia luentoja ja tietoiskuja esimerkiksi terveydestä, koulutuksesta, koiran oppimisesta sekä ihmisen ja koiran välisestä suhteesta. Tarjolla on neuvoja koiran hankintaan, rodun valintaan sekä koiran aktivointiin ja hyvinvoinnin ylläpitoon sen koko elämän ajan.

Ohjelmia varten Messukeskuksen neloshalliin pystytetään areena, infolava ja muutama demokehä. Paikalla on opistojen lisäksi koirakouluja sekä useita yrityksiä ständeineen.

Huom! Spesiaaliperjantai-alue hallissa 4 suljetaan jo klo 18.00.
 

Merkitse siis perjantaipäivä jo kalenteriin ja tule paikalle kuulemaan mielenkiintoista asiaa koirien hyvinvoinnista!

Tuo ystäväsikin tapahtumaan - perjantaina kaikki yhden päivän pääsyliput kaksi yhden hinnalla! Katso lippujen hinnat täältä

Koira-alan ammattilainen, haluatko osallistua tapahtumaan yrityksesi kanssa? Ota yhteyttä tapahtumat@kennelliitto.fi