Hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille

Koiramessut on iloinen koko perheen tapahtuma. Messuilta löytyy kiinnostavaa tehtävää ja koettavaa kaikenikäisille!

Lelukoirakilpailu

Alle 10-vuotiaille lapsille järjestetään kumpanakin päivänä suosittu lelukoirakilpailu, jossa lapsi pääsee kokeilemaan suosikkilelunsa esittämistä kuin koiranäyttelyssä konsanaan. Kilpailu on maksuton ja kaikki osallistujat saavat pehmoisen palkinnon. Kisa järjestetään Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin viereisessä aulassa. Ilmoittautuminen alkaa kello 11 ja kilpailu kestää kaksi tuntia kello 12–14.

Maksuton hoitopaikka tarjoaa puuhaa lapsille

Pikkuväelle on mukavaa puuhaa ohjaajan kanssa Messukeskuksen maksuttomassa hoitopaikassa. Voit tuoda 3–7 -vuotiaan lapsesi leikkimään valvotusti enintään kahdeksi tunniksi. Leikkipaikka on avoinna kumpanakin messupäivänä aamuyhdeksästä noin iltakahdeksaan asti. Leikkipaikassa voit myös lämmittää lasten ruoan ja vaihtaa rauhassa vaipan.

Kasvomaalausta lapsille, eteläisen sisäänkäynnin vieressä

Sipoon teatteri tekee lelukoirakehän vieressä kasvomaalausta lapsille klo 11.00-14.00. Maalaukset 2€-5€/kuva, maksu käteisellä paikan päällä.

Tapahtumakehän aktivoivat ohjelmat

Hallin 6 Tapahtumakehässä on lajiesittelyiden ja näytösten lisäksi myös erityisesti nuorille suunnattua ohjelmaa, jossa katsomisen lisäksi pääsee itse tekemään. Tule testaamaan kykysi koiran ohjaamiseen Koirataituri-kilpailun esittelyn yhteydessä tai hakemaan vinkkejä koiran aktivointiin!

Tutustu nuorten toimintaan Kennelliiton nuorten osastolla

Kennelliiton nuorten osastolla esitellään Kennelliiton nuorten toimintaa ja monipuolisia harrastuksia. Hallista 6 löydät myös Kennelliiton kaveri- ja lukukoirat, joiden rapsuttelu ilahduttaa varmasti sekä pienempiä että isompia kävijöitä.

Kennelliiton Nuorten -toivomuskaivo

Meitä kiinnostaa nuorten ääni Kennelliiton nuorten toiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Onko sinulla ideoita tai toiveita omaan harrastamiseen liittyen? Miten voisimme yhdessä nostaa Junior handlerin suosiota lajina entisestään? Millaista toimintaa tai tukea kaipaisit koiraharrastuksen parissa? Kerro omat toiveesi vastaamalla kyselyymme nuoriso-osastolla hallissa 6!

Seuraa sunnuntaina koiratanssikilpailuja

Sunnuntaiaamuna hallin 1 Areenalla on todella viihdyttävää katsottavaa, kun isossa hallissa kilpaillaan koiratanssissa kahdessa lajissa ja kolmessa luokassa. Voittaja-luokan osallistujat mittelevät samalla paikasta vuoden 2020 Suomen edustusjoukkueeseen.

Junior handler -kilpailuissa nuoret esillä

Nuoret koiranesittäjät kilpailevat junior handler -kilpailuissa molempina päivinä. Sunnuntai-iltapäivällä kisataan SM-finaali, jossa parhaiten sijoittuneet edustavat vuonna 2020 Suomea maailmalla.

Kaveri- ja lukukoirat paikalla

Kennelliiton nuorten osastolla esitellään Kennelliiton nuorten toimintaa ja monipuolisia harras- tuksia. Hallista 6 löydät myös Kennelliiton kaveri- ja lukukoirat, joiden rapsuttelu ilahduttaa varmasti sekä pienempiä että isompia kävijöitä.