Nuori Koirataituri -kilpailun voittaja saadaan selville lauantaina Koiramessuilla

Kennelliiton nuorison teemavuosi huipentuu Koiramessuilla lauantaina Nuori Koirataituri 2016 -finaaliin. Tule katsomaan ja kannustamaan kun 20 osakilpailuista jatkoon selvinnyttä finalistia näyttävät taitonsa vaativalla tehtäväradalla. Finaali kisataan lauantaina Areenalla, hallissa 1 klo 13-14.15.

Näin seuraat jännää kisaa:

Finaalitehtävät suoritetaan pistejahtina. Jokaisella koirakolla on 2 minuuttia aikaa tehdä etukäteen annettuja tehtäviä. Kilpailuradalla on 16 eri suorituspistettä, joissa jokaisessa on oma tehtävänsä. Tehtäviin sisältyy osioita eri koiraharrastuslajeista esimerkiksi miniagilityrata, esineruutu, kaukokäskyt, pujottelu merkkien välistä, luoksetulo ja keilojen kaataminen. Kilpailija saa itse päättää mitä tehtäviä hän suorittaa. Tarkoituksena on suorittaa annetun ajan sisällä mahdollisimman monta hyväksyttyä tehtävää ja sitä kautta kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Eniten pisteitä saanut koirakko voittaa itselleen tittelin Nuori Koirataituri 2016.

Kilpailun kolme parasta  ovat tavattavissa lauantaina klo 14.30-15.00 Kennelliiton nuorisoständillä, jonka löydät hallista 6.

Nuori Koirataituri 2016 -finaali, Areena, halli 1
Lauantaina klo 13-14.15