Messuilta löytyy kiinnostavaa tehtävää ja koettavaa kaikenikäisille!

Koiramessut on koko perheen tapahtuma. Alle 10-vuotiaille Lapsille järjestetään molempina messupäivinä suosittu lelukoirakilpailu, jossa lapsi pääsee kokeilemaan suosikkilelunsa esittämistä kuin koiranäyttelyssä konsanaan.

Lelukoirakilpailu on maksuton ja kaikki osallistujat saavat pehmoisen palkinnon. Kisa järjestetään Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin viereisessä aulassa. Ilmoittautuminen alkaa kello 11 ja kilpailu kestää kaksi tuntia kello 12–14.

Sipoon teatteri tekee lelukoirakehän vieressä kasvomaalausta lapsille klo 11.00-14.00. Maalaukset 2€-5€/kuva, maksu käteisellä paikan päällä.

Pikkuväelle on myös mukavaa puuhaa ohjaajan kanssa Messukeskuksen maksuttomassa hoitopaikassa. Voit tuoda 3–7 -vuotiaan lapsesi leikkimään valvotusti enintään kahdeksi tunniksi. Leikkipaikka on avoinna kumpanakin messupäivänä aamuyhdeksästä noin iltakahdeksaan asti. Leikkipaikassa voit myös lämmittää lasten ruoan ja vaihtaa rauhassa vaipan.

Messuila löytyy myös monenlaista mielenkiintoista tekemistä nuorille. Kennelliiton nuorten osastolla esitellään Kennelliiton nuorten toimintaa ja monipuolisia harrastuksia. Hallista 6 löydät myös Kennelliiton kaveri- ja lukukoirat, joiden rapsuttelu ilahduttaa varmasti sekä pienempiä että isompia kävijöitä.

Lisää vinkkejä lapsille ja nuorille