Voittaja 2019

Voittaja 2019 -koiranäyttely järjestetään sunnuntaina 8.12.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Voittaja-näyttelyssä jaossa ovat perinteisesti kansainväliset sertit eli CACIBit.

Tässä koiranäyttelyssä jaetaan Voittaja 2019 -tittelit rotunsa parhaalle ja vastakkaisen sukupuolen parhaalle koiralle. Juniorivoittaja 2019 -titteli jaetaan parhaalle erinomaisella palkitulle junioriurokselle ja juniorinartulle. Veteraanivoittaja 2019 -titteli jaetaan parhaalle erinomaisella palkitulle veteraaniurokselle ja veteraaninartulle.

Näyttelyssä arvostellaan kaikki FCI:n roturyhmät.

Crufts-osallistumisoikeus

Voittaja 2019- sekä Juniorivoittaja 2019 -tittelin saaneet koirat saavat osallistumisoikeuden vaihtoehtoisesti vuoden 2020 tai 2021 Cruftsin koiranäyttelyyn.

Huomioithan, että Englannissa koiranäyttelyihin voivat osallistua vain the Kennel Clubin hyväksymät rodut ja kilpailevien koirien tulee olla joko rekisteröity Englannin kennelliittoon tai niillä on oltava kilpailunumero (ATC-numero), jonka voi hakea Englannin kennelliitolta.

Lisätietoja Cruftsin näyttelystä sekä kilpailulupahakemuksia löydät The Kennel Clubin nettisivuilta.

Huom! Voittaja-näyttelyssä ei arvostella pentuja, vaan samana päivänä Messukeskuksessa järjestetään erillinen Voittaja Puppy Show -pentunäyttely.