Pohjoismaiden Voittaja 2017

Arvostettu Pohjoismaiden Voittaja 2017 -koiranäyttely järjestetään lauantaina 9.12. Messukeskuksessa Helsingissä.

Näyttelyssä jaetaan Pohjoismaiden Voittaja 2017 -tittelit rotunsa parhaalle ja vastakkaisen sukupuolen parhaalle koiralle sekä Pohjoismaiden Juniorivoittaja 2017 -tittelit parhaalle erinomaisella palkitulle junioriurokselle ja juniorinartulle. Pohjoismaiden Veteraanivoittaja 2017 -titteli jaetaan parhaalle erinomaisella palkitulle veteraaniurokselle ja veteraaninartulle. Näyttelyssä arvostellaan kaikki FCI:n roturyhmät.

Crufts-osallistumisoikeus

Pohjoismaiden Voittaja 2017- sekä Pohjoismaiden Juniorivoittaja 2017 -tittelin saaneet koirat saavat osallistumisoikeuden vaihtoehtoisesti vuoden 2018 tai 2019 Cruftsin koiranäyttelyyn.

Huomioithan, että Englannissa koiranäyttelyihin voivat osallistua vain the Kennel Clubin hyväksymät rodut ja kilpailevien koirien tulee olla joko rekisteröity Englannin kennelliittoon tai niillä on oltava kilpailunumero (ATC-numero), jonka voi hakea Englannin kennelliitolta.

Lisätietoja Cruftsin näyttelystä, sekä kilpailulupahakemuksia löydät The Kennel Clubin nettisivuilta.

Huom! Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä ei arvostella pentuja, vaan samana päivänä Messukeskuksessa järjestetään erillinen Helsinki Puppy Show -pentunäyttely.