Junior handler

Junior handlerit eli nuoret koiranesittäjät kilpailevat Messukeskuksessa molempina päivinä

SM-osakilpailu

Lauantaina 7. joulukuuta järjestetään junior handlerien Suomen mestaruusosakilpailu. Kilpailu on avoin kaikille 10-17-vuotiaille nuorille. Kilpailussa arvostellaan nuorten koiranesittäjien taitoja esittää koiransa mahdollisimman rodunomaisesti ja kykyä tuoda esille koiriensa parhaat puolet. Ikäryhmiä on kaksi, 10–13-vuotiaat ja 14–17-vuotiaat kilpailevat omissa sarjoissaan. Tuomari sijoittaa molemmissa ikäryhmissä 5 parasta kilpailijaa ja sarjojen voittajat kisaavat lopuksi toisiaan vastaan päivän parhaan junior handlerin tittelistä.

SM-osakilpailun voittaja pääsee sunnuntaina järjestettävään junior handlerien SM-finaaliin. Loppukilpailuun osallistuvan kilpailijan tulee olla suomen kansalainen ja Suomen Kennelliiton jäsen.

SM-osakilpailun aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Kilpailun tuomarina toimii Suzy Roffey, UK

Ilmoittaudu kilpailuun tästä

Best of the Best - piirinmestari junior handler -kilpailu

Lauantaina järjestetään myös Best of the Best -kilpailu, joka on kutsukilpailu kuluneen vuoden Junior handler -piirinmestareille. Kilpailussa ei ole ikäryhmiä, vaan kilpailu tapahtuu yhdessä ikäryhmässä. Kilpailun järjestää Helsingin Seudun Kennelpiirin nuorisojaosto. 

Kilpailun tuomari julkaistaan myöhemmin.

SM-finaali

Sunnuntaina 8. joulukuuta käydään Suomen mestaruusfinaali. Finaaliin osallistuvat kaikkien osakilpailujen voittajat ja se on kutsukilpailu. Kilpailussa ei ole ikäryhmiä, vaan kilpailu tapahtuu yhdessä ikäryhmässä. Suomen mestaruufinaali käydään kokonaisuudessaan 1 hallin areenalla.

Kilpailun tuomarina toimii Nan Salminen, FI