Koiramessujen ohjelmat on julkaistu – luvassa paljon nähtävää koko perheelle

Koiramessut järjestetään 8.–10. joulukuuta Helsingissä, Messukeskuksessa. Tänä vuonna messujen ohjelma on entistä monipuolisempi. Luvassa on muun muassa taidokkaita esityksiä ja koskettavia palkitsemisia, ohjelmaa lapsille ja kotimaisten rotujen esittelyä Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Messuilla pääsee myös tutustumaan upeisiin ihmisten apuna työskenteleviin hyötykoiriin ja shoppailemaan yli 100 koira-alan myyjän osastolla. 

Koiramaista ohjelmaa koko perheelle

Koiramessuilla tapahtuu monella eri areenalla ja tapahtuma-alueella. Luvassa on vauhdikkaita näytöksiä ja mielenkiintoisia lajiesittelyjä. Uutuutena tänä vuonna päästään seuraamaan lampaiden paimennusnäytöstä ja metsästysnäytöksiä, joissa kotimaiset rodut kohtaavat jännittävän konekarhun.

Lapset pääsevät osallistumaan lauantaina ja sunnuntaina hauskaan lelukoirakilpailuun. Kilpailussa lapset esittelevät vuorotellen omat suloiset pehmolelunsa kilpailun tuomarille. Lauantaina tuomarina toimii Marko Björs ja sunnuntaina Shirly Karvinen. 

Uutuutena Spesiaaliperjantai – asiaa koiran hyvinvoinnista ja koira-alan ammateista

Perjantaina messuohjelma keskittyy koiran hyvinvointiin ja koirien parissa työskentelyyn. Asiaa riittää koira-alaa opiskeleville sekä koiran hankintaa harkitseville ja koiran jo omistavillekin. Perjantain ohjelmaa ei kannata jättää välistä, sillä harvoin on tarjolla näin paljon koiratietoa saman katon alla! Perjantaina myös kaveri kannattaa houkutella mukaan, sillä messuille pääsee tällöin kaksi yhden hinnalla.

Palkintoja upeille koirille

Koiramessujen koskettavimmista hetkistä vastaavat upeat sankarikoirat, jotka saavat palkintonsa Koiramessuilla sunnuntaina. Palkinnot ihmishenkien pelastamisesta tulevat jakamaan Helsingin apulaispormestari Pia Pakarinen ja Kennelliiton valtuuston puheenjohtaja Eeva Anttinen.

Perjantaina palkitaan myös ihmisten apuna työskentelevät virkakoirat. Palkintonsa saavat Vuoden Poliisikoira, Vuoden Sotakoira, Vuoden Tullikoira, Vuoden Vankilakoira ja Vuoden Rajakoira.

Tutustu jo etukäteen myös sähköiseen messuoppaaseen!

Tutustu ohjelmaan

Uutuutena Spesiaaliperjantai

Omaa ohjelmaa lapsille

Lisätietoja:
Kennelliiton viestintä
viestinta@kennelliitto.fi