Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Koiramessujen 2022 näyttelyiden ilmoittautumiset avataan kesäkuun alussa

Vuoden 2022 Koiramessut järjestetään 2.-4.12.2022. Viikonlopun viiden näyttelyn ilmoittautumiset avataan kesäkuun alussa.

Koiramessuilla järjestetään vuoden suurimmat näyttelytapahtumat. Perjantaina 2.12. järjestetään pohjoismainen Helsinki Winner 2022 -näyttely, lauantaina 3.12. Pohjoismaiden Voittaja 2022 -näyttely ja sunnuntaina kansainvälinen Voittaja 2022 -näyttely.

Lisäksi lauantaina 3.12. järjestetään Helsinki Puppy Show -pentunäyttely ja sunnuntaina 4.12. Voittaja Puppy Show -pentunäyttely.

Kesäkuun alussa aukeavat myös Koiramessujen Rotutorin ilmoittautuminen, myyntipaikkojen ilmoittautuminen sekä kehätoimitsijoiden ilmoittautuminen. Näistä tiedotetaan Koiramessujen verkkosivuilla ja eri kohderyhmille suunnatuilla viestintäkanavilla.

Koiramessuille ja Voittaja -näyttelyille ei ole vielä julkaistu omia tapahtumasivuja Facebookissa, joten jos olet liittynyt jollekin tapahtumasivulle, niin sivu on todennäköisesti valetapahtuma. jonka kautta yritetään kalastella yhteystietoja tai johdattaa kävijä muille huijaussivustoille. Tulemme julkaisemaan tapahtumasivut samalla kun avaamme näyttelyiden ilmoittautumiset.