Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Koiramessuilla on käytössä koronapassi, edellytämme myös kasvomaskin käyttöä

Koiramessuilla 18.-19.12.2021 Helsingin Messukeskuksessa on käytössä koronapassi. Edellytämme myös, että tapahtumaan osallistuvat käyttävät kasvomaskia ja huolehtivat hyvästä käsihygieniasta sekä riittävien etäisyyksien pitämisestä.

Saavuthan messuille vain terveenä ja noudatat terveysturvallisuusohjeistustamme. Koronapassin käytöstä messuilla löydät lisää tietoa täältä.

Koiramessuilla on käytössä kaikki kuusi Messukeskuksen isoa näyttelyhallia. Messuosastoja on tavallista vähemmän ja ohjelmaa on karsittu. Esimerkiksi lelukoirakilpailua ei järjestetä tänä vuonna. Messuareenan ohjelmasta on karsittu pois sankarikoirien ja Vuolasvirta-palkittujen kasvattajien palkitsemiset.

Pentunäyttelyt Helsinki Winner Puppy Show ja Voittaja Puppy Show on peruttu. Helsinki Winner 2021 -näyttelyn ja Voittaja 2021 -näyttelyn kehien aikatauluja on väljennetty ja porrastettu. Koiranäyttelyiden loppukilpailuissa ei nähdä kasvattajaryhmiä, ja loppukehän kilpailut alkavat myöhemmin kuin tavallisesti.

Messukeskus on saanut tapahtumajärjestäjänä COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Sertifikaatin on myöntänyt kaupallisten tilojen turvallisuuteen erikoistunut kansainvälinen sertifiointi- ja konsultointiyritys SAFE Asset Group.

Tiedotetta on päivittetty 14.12.2021 kello 17.50: Pentunäyttelyt Helsinki Winner Puppy Show ja Voittaja Puppy Show on peruttu.