Hyvä tietää

Koiramessut on Suomen suurin koiratapahtuma. Koiramessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 15.–16. joulukuuta 2018.

Turistikoirat

Messuille voivat osallistua ainoastaan koiranäyttelyihin ilmoitetut koirat.

Saapuminen koirien kanssa

Näyttelyyn osallistuvien koirien kanssa pääsee sisään Pohjoiselta sisäänkäynniltä sekä ovilta 5.6, 7.5 ja 7.14.

Seuraa Pohjoisella sisäänkäynnillä opastusta ulkoa. Valitse koirien ja koirien häkkien kanssa vasemmanpuoleisin sisääntulokaista jonojen muodostumisen välttämiseksi.

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintipaikoille mahtuu yhteensä 4 600 autoa. Pysäköintimaksu 12€ oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana. Pysäköinti maksetaan automaattiin tai sisällä lippukassalle.

Messukeskuksen lähettyvillä on myös muita pysäköintimahdollisuuksia, kuten P-Veturi Park ja Hartwall Areenan parkki. Suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä ruuhkien välttämiseksi. Lue lisää saapumisesta Messukeskukseen.

Messuopas

Nappaa Messukeskuksesta mukaasi messuopas, josta löydät vinkkejä hauskaan messupäivään. Voit tutustua messuoppaaseen myös sähköisesti täällä.

Sähköinen näyttelyluettelo

Näyttelyissä on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn reaaliaikaisen tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”.  Sovellus on maksuton. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluskaupassa on 2,99 €. Luettelo on näyttelykohtainen. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6:00.

Ravintolat

Messukeskuksen ravintolat palvelevat asiakkaita tapahtuman ajan. Koirien kanssa voi asioida Street- ja Cafe 7 -ravintoloissa.

Langaton verkko

Messukeskuksessa on ilmainen langaton verkko, "Messukeskus", joka on kaikkien vierailijoiden käytettävissä.