Hyvä tietää

Koiramessut on Suomen suurin koiratapahtuma. Koiramessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 7.–8. joulukuuta 2019.

Turistikoirat

Messuille voivat osallistua ainoastaan koiranäyttelyihin ilmoitetut koirat.

Saapuminen

Julkisilla kulkuneuvoilla pääset kätevästi lähelle Messukeskusta, joten suosi niiden käyttöä, jos mahdollista. Raitiovaunuilla 7 ja 9 sekä useilla busseilla pääsee suoraan Messukeskukselle tai läheiselle Pasilan asemalle.

Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on noin 300 metriä Messukeskukseen.

Lisätietoa saapumisesta Messukeskukseen

Saapuminen koirien kanssa

Näyttelyyn osallistuvien koirien kanssa pääsee sisään Pohjoiselta sisäänkäynniltä sekä ovilta 5.6, 7.5 ja 7.14.

Seuraa Pohjoisella sisäänkäynnillä opastusta ulkoa. Valitse koirien ja koirien häkkien kanssa vasemmanpuoleisin sisääntulokaista jonojen muodostumisen välttämiseksi.

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintipaikoille mahtuu yhteensä 4 600 autoa. Pysäköintimaksu 12€ oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana.

Pysäköintialueella on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä joka perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Pysäköinnin voit ostaa ja maksaa etukäteen verkossa tai maksaa paikan päällä maksukortilla maksuautomaatteihin. Ulosajoaikaa maksuautomaatilla maksun jälkeen on 60 minuuttia. Lisätietoja pysäköinnistä

Messukeskuksen lähettyvillä on myös muita pysäköintimahdollisuuksia, kuten P-Veturi Park ja Hartwall Areenan parkki, sekä uuden Triplan parkki. Suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä ruuhkien välttämiseksi. Lue lisää saapumisesta Messukeskukseen.

Messuopas

Nappaa Messukeskuksesta mukaasi messuopas, josta löydät vinkkejä hauskaan messupäivään. Voit tutustua messuoppaaseen myös sähköisesti täällä.

Sähköinen näyttelyluettelo

Näyttelyissä on käytössä näyttelyluettelon ja näyttelyn reaaliaikaisen tulospalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”.  Sovellus on maksuton. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluskaupassa on 2,99 €. Luettelo on näyttelykohtainen. Luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6:00.

Ravintolat

Messukeskuksen ravintolat palvelevat asiakkaita tapahtuman ajan. Koirien kanssa voi asioida Street Kitchen- ja Cafe 7 -ravintoloissa

Langaton verkko

Messukeskuksessa on ilmainen langaton verkko, "Messukeskus", joka on kaikkien vierailijoiden käytettävissä.

Pukuhuoneet

Showlink haluaa palvella näytteilleasettajia ja tarjoaa Koiramessuilla kauan kaivatut pukuhuoneet.
Pukuhuoneita on neljä ja ne on tarkoitettu naisille vaatteiden vaihtoon ja kaunistautumiseen.

  • Hallin 3 pukuhuone sijaitsee lähellä kehää 63.
  • Hallissa 5 pukuhuone sijaitsee lähellä kehää 70.
  • Hallien 6 ja 7 pukuhuoneet sijaitsevat hallien välikäytävällä lähellä kehiä 21 ja 29.

Kaikissa pukuhuoneissa on sähköpistoke ja peilit. Pukuhuoneissa ei saa trimmata koiria.