Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Helsinki Winner- ja Voittaja -näyttelyiden kaikkien kehien aikatauluihin muutoksia Koiramessuilla

Helsinki Winner- ja Voittaja -näyttelyiden kehien aikatauluja väljennetään Koiramessuilla 18.-19. joulukuuta. Kasvattajaluokkien loppukilpailut jäävät pois isosta kehästä.

Tavoitteena on saada väljyyttä näyttelykehien ympärille porrastamalla näytteilleasettajien sisääntuloa ja myös näyttelyistä poistumista. Koska näyttelyissä ei tule olemaan yhtä paljon yleisöä kuin yleensä, ei näyttelypaikalle tarvitse tulla heti aamusta, jos koira esitetään kehässä myöhemmin.

Näytteilleasettajia ohjeistetaan tulemaan näyttelypaikalle tuntia ennen kehän alkamista. Eli jos rotu arvostellaan kehässä vasta kello 15 alkaen, voi paikalle tulla vielä kello 14.

Loppukilpailijoiden koonti ison kehän kilpailuihin siirtyy tunnilla eteenpäin, ja alkaa vasta kello 16. Vastaavasti myös ison kehän loppukilpailu alkaa myöhemmin.

Kehien aloitusajat aamulla eivät muutu. Showlink Oy lähettää näytteilleasettajille sähköisesti uudet kehäaikataulut. Numerolaput säilyvät ennallaan.

Pentunäyttelyiden aikatauluihin ei tule muutoksia.

Tulethan paikalle vain terveenä ja noudatat terveysturvallisuusohjeita. Koiramessuilla on käytössä koronapassi ja vahva maskisuositus. Varaudu tarvittaessa näyttämään henkilötodistus.

Lisätiedot

info@showlink.fi