Messukeskus Helsinki 16. – 17.12.2023

Suomen suurin koiratapahtuma

Royal Canin logo Agria Eläinvakuutus logo

Brasilianterriereillä oli Rotutorin paras osasto

Kennelliitto palkitsi kolme parasta rotuyhdistysten osastoa tänään Koiramessujen Rotutorilla. Parhaaksi osastoksi valittiin Brasilianterrieri-Fox Paulistinha ry:n osasto. Kunniamaininnan sai Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n osasto  ja erityismaininnan Suomen Palveluskoiraliitto ry:n osasto.

Valinnan tekivät Voittaja-näyttelyiden näyttelytoimikunnan puheenjohtaja Kari Järvinen, Royal Canin Oy:n Account Manager Riitta Niemelä, Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja Anna Linder ja Kennelliiton viestintäpäällikkö Liisa Suoninen.

Raati perusteli valintoja seuraavasti:

Brasilianterrieri-Fox Paulistinha ry:n osasto oli iloinen, värikäs ja rodun alkuperämaata korostava. Lisäksi koirat olivat osastolla hyvin esillä. Osasto oli kuin Brasilia pähkinänkuoressa.

Brasilianterrieri-Fox Paulistinha ry
Brasilianterrieri-Fox Paulistinha ry

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n osasto toi erinomaisesti esille koiria ja rotua sekä kuvasi loistavasti rodun ominaispiirteitä. Osastolla näkyi myös joulun aika.

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry
Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry

Suomen Palveluskoiraliitto ry:n osasto toi loistavasti esille Palveluskoiraliiton eri lajeja. Osastolta välittyi avoimuus ja se, että lajit eivät ole sidottu yhteen tiettyyn rotuun.

Suomen Palveluskoiraliitto ry
Suomen Palveluskoiraliitto ry

Rotutorilla on tänä vuonna mukana 30 rotujärjestöä. Rotutorin tiedot löytyvät täältä.

Eri koirarotuja esitellään myös HauLife!-lavalla, jonka ohjelma löytyy täältä.